Text

Aktiviteter

Idélab anordnar flertalet olika aktiviteter såsom föreläsningar, workshops och kurser. Nedan ser du några av våra aktiviteter. Listan uppdateras kontinuerligt. Välkommen med din anmälan!

Luciamingel i Eskilstuna

Välkommen på luciamingel i Eskilstuna den 13 december.

Plats: Idélab, campus Eskilstuna.

Tid: 11.00-13.00, den 13 december.

Julmingel i Västerås

Välkommen på julmingel i Västerås den 15 december.

Plats: Idélab, campus Västerås.

Tid: 11.00-13.00, den 15 december.

Informationsträff för doktorander och forskare

Vill du veta mer om vilket stöd du kan få gällande idéutveckling, företagande, patent och kommersialisering inom din nisch och ditt område är detta ett tillfälle att få veta mer om hur du kan tänka och vilka olika möjligheter det finns.

I huvudet på en investerare

Thomas Karlsson är VD för Sörmlandsfonden, investerare, coach och affärsutvecklare för Idélab. Thomas delar med sig av sina erfarenheter om vad som attraherar privata investerare – så kallade affärsänglar - att satsa tid och pengar på affärsidéer där risken att misslyckas är mycket stor.

15 november klockan 16:00 - 16:30.

Kreativt snabbspår

Denna Startup, som börjar 14 december, består av gemensamma föreläsningar och workshops som ger dig kunskap om att vara verksam som frilansande konsult samt tips i hur du strategiskt bygger

Starta din e-handel

Funderat på eller drömt om din egen e-handel? Nu har du chansen att starta både webshop och företag i kursen Starta din e-handel! I denna praktiska kurs får du allt du behöver för att skapa, lansera och marknadsföra en webshop, på bara åtta veckor. Du behöver inte ha en färdig idé för att gå kursen.

Utveckla din idé

Idéutvecklingskurs för dig som har en idé du vill utveckla och jobba vidare med. Vi jobbar med verktyg och i processer som ger dig redskap och tar dig vidare till nästa steg. Kanske har du gått länge och funderat på en affärsidé, en produkt eller att du vill utveckla en ny tjänst. Den här kursen är för dig som vill testa din idé. Vi lotsar dig och ger dig en verktygslåda.

Nytt datum kommer inom kort.

Acceleratorprogrammet

Utvecklingsprogram för dig som står inför ett skarpt läge och vill utveckla ditt företagande. Du får under detta program träffa flertalet experter, jobba i processer och ta del av ett värdefullt nätverk som tar dig vidare. Start 15 februari 2023.

Kontakta oss på idelab@mdu.se