Text

  • Studieort Västerås Kongress
Datum
  • 2024-06-14

Avslutningshögtid

Save the date - 14 juni 2024! Anmälan har inte öppnat än.

Varje höst- och vårtermin arrangerar vi en avslutningshögtid, för de studenter som läser sin sista termin hos oss. Nästa avslutningshögtid arrangeras den 14 juni vid Västerås Kongress. Varje student har möjlighet att bjuda med sig två gäster till ceremonin. Tider och mer information kommer att finnas här - save the date så länge!

Vem kan delta?

Om du läser din sista termin vid något av våra program kommer du att få en inbjudan per e-post (till den e-postadress som du angett i Ladok). Det går bra att delta även om du har kompletteringar kvar att göra i dina studier. Du som läser i snabbare takt eller har gått enskilda kurser motsvarande ett program finns inte listade på samma sätt som programstudenter, men du är självklart välkommen att anmäla dig.

Kontaktinformation

Vid frågor om anmälan vänligen kontakta Travel Team, kongress@travelteam.se eller 010–188 25 00.

Vid frågor om avslutningshögtiden, vänligen kontakta event@mdu.se.