Text

Datum 2019-12-10
Artikeltyp Aktuellt

Hämta din MDH-mössa i Studenttorget

Denna artikel skrevs innan vårt officiella namnbyte den 1 januari 2022 från Mälardalens högskola (MDH) till Mälardalens universitet (MDU).

Hämta din mössa i Studenttorget i Eskilstuna eller Västerås

Idag klockan 17:00 går MDH in i glasburen i direktsändning för att prata om våra studenters och medarbetares fantastiska engagemang i Musikhjälpen. Vi kommer att ge en uppdatering om ställningen i 'MDH för Musikhjälpen'. Ska du ner till Stora torget, passa på att hämta ut en MDH-mössa i Studenttorget i Eskilstuna eller Västerås.

Mössan värmer fint i kylan och den syns bra. Varje dag finns det begränsat antal mössor att hämta ut i torget – en per person, först till kvarn. Läs mer om MDH-studenternas och MDH-medarbetarnas olika engagemang - och passa på att engagera dig om du inte redan gjort det.

Programledare för Musikhjälpen 2019 är artisten Miriam Bryant, komikern Daniel Hallberg och radioprofilen Farah Abadi. De har omkring 100 artister, programledare, komiker och andra gäster under veckan. Se detaljerat program här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..