Text

Lär känna oss!

Har du funderingar kring hur det är att studera hos oss på MDU? Då har du kommit till rätt sida! Här finns information om hur du kan lära känna oss och våra lokaler och boka ett fysiskt eller digitalt möte med en student.

Välkommen till Öppet hus i Västerås

  • 2024-03-12 10:00–15:00
Campus, Universitetsplan 1 i Västerås
Under öppet hus i Västerås få du svar på dina frågor om program, kurser och universitetsstudier generellt. Du får höra om studentlivet, studietiden och du får se hur våra lokaler ser ut.

Välkommen till Öppet hus / Framtidsdagen i Eskilstuna

  • 2024-03-15 09:00–15:00
Campus, Hamngatan 15 i Eskilstuna
Under öppet hus i Eskilstuna få du svar på dina frågor om program, kurser och universitetsstudier generellt. Du får höra om studentlivet, studietiden och du får se hur våra lokaler ser ut.

Vi besöker gärna er skola!

Ingen kan bättre beskriva hur det är att studera hos oss än våra egna studenter. Boka en student för ett möte!

Läs mer

Följ en student

Det är inte lätt för någon att veta vem man vill bli. Nu kan du följa med en student och testa på riktigt hur det är plugga hos oss. Kom i kontakt med en student här!

Läs mer

Saco studentmässa

Går du tredje året på gymnasiet och funderar på vad du ska göra efter studenten? Oavsett vad du drömmer om är du välkommen att besöka oss på Saco studentmässa!

Läs mer

MDU tipsar!

Chatta med student
Campus Västerås
Campus Eskilstuna
Bostadsgaranti
Studievägledning
Universitetsstudier

Vill du veta mer om oss?

Vi berättar gärna mer om MDU och våra utbildningar. Genom att registrera dig för nyhetsbrev får du information om våra utbildningar, framtidsplaner och händelser.