Mälardalens högskolas logotyp

Text

Digital introduktion

Varmt välkommen till MDU och din digitala introduktion. Vi är glada över att just du är en av våra nya studenter. Det är en fantastiskt rolig tid som väntar med spännande föreläsningar och vänner för livet. På universitetet är vi många som är redo att hjälpa dig framåt på din väg från kursstart, vidare mot examen och till drömjobbet.

I filmerna nedan finns viktig information om stöd du kan få under dina studier. I filmerna får du bland annat veta hur du registrerar dig på kurser, anmäler dig till tentor, lånar litteratur på biblioteket eller vilket stöd som finns vid funktionsnedsättning/funktionsvariation. Du får också tips om akademiskt skrivande och får veta varför det är smart att bli medlem i studentkåren. Kort sagt, får du bättre koll på läget och en smidigare start på studietiden! Än en gång välkommen. Vi på MDU hoppas att du får en riktigt rolig och givande studietid!

Ett universitet - två campus

MDU har sina huvudcampus centralt i Eskilstuna och Västerås. Som student läser du i regel hela din kurs eller ditt program på en ort. Om du behöver resa mellan orterna tar MDU-bussen dig kostnadsfritt från dörr till dörr.


Rundtur campus Eskilstuna

Rundtur campus Västerås

Ny student

Här hittar du allt du behöver veta för att få en bra start på dina studier.

Ny student

Har du fler eller andra frågor?

Kontakta Studenttorget via mejl och telefon som besvaras måndag-torsdag kl. 8:00-16:00 samt fredagar kl. 8:00-15:00.

Mejl: studenttorget@mdu.se
Telefon: 021-10 13 10

Till toppen