Text

Savannah pluggar international business management

– På vår utbildning International business management har jag fått möjlighet att kombinera att studera affärsrelaterat med ett internationellt perspektiv. Business är ett så stort område och programmet har hjälpt mig att avgränsa till vad jag vill fokusera på i framtiden, säger Savannah Buhler.

Savannah Buhler, student vid IBM

Savannah Buhler är född och uppvuxen i Sydafrika. Innan hon flyttade till Sverige hade hon även bott i USA i fem år. Att bo utomlands och att ha en varierad miljö är något som hon verkligen har uppskattat i sin vardag. Innan Savannah flyttade till Sverige visste hon att hon ville göra något affärsrelaterat med internationell prägel. I och med det blev programmet International business management ett perfekt val enligt henne själv.

 

Vad har varit det bästa med programmet och att studera vid MDU?

− Det här programmet har varit bra eftersom jag har lyckats lära känna mig själv mer, vad jag gillar och inte gillar att göra. Business är ett så stort område och det här programmet har hjälpt mig att begränsa mina alternativ till vad jag vill fokusera på i framtiden och eventuellt göra min master i.

− MDU fantastiskt när det gäller mångfald och läge. Jag tror att detta universitet har mycket att erbjuda när det gäller potential och att hjälpa oss att växa som individer. Universitetet fokuserar också på hållbarhet och att hjälpa oss att utveckla en bättre framtid.

 

Vad vill du arbeta med i framtiden?

− I framtiden vill jag bli en framgångsrik ledare. Inom det här programmet har jag lärt mig skillnaden mellan en ledare och en chef. Jag vill vara någon som inspirerar och göra mitt bästa med det jag har.

 

Rekommenderar du andra att söka till samma program?

− Ja, självklart! Jag tror att de som ansöker till det här programmet definitivt kommer att gå därifrån med stora kunskaper och att ha träffat några av sina vänner för livet.

 

Vad vill du säga säga de som funderar på att söka till MDU eller samma program?

− Ha ett öppet sinne, du kommer att träffa människor från hela världen och det är viktigt att göra det bästa av dina studier medan du kan. Missa aldrig ett tillfälle att engagera dig och pressa dig själv att kliva ut ur din bekvämlighetszon.

Program

International Business Management

  • Högskolepoäng 180 HP
  • Omfattning 3 år (heltid)
  • Nivå Grundnivå
  • Plats Västerås