Grundlärar­­programmet inriktning förskoleklass och årskurs 1-3

Som grundlärare är du med på barnens första steg in i skolans värld. Du väcker barnens nyfikenhet, kreativitet och lust att lära. Efter examen har du behörighet att arbeta som lärare i förskoleklass och årskurs 1–3.

Du kan plugga programmet både i Eskilstuna och Västerås.

Grundlärarprogrammet förskoleklass och grundskola 1-3

• Plats Eskilstuna

Grundlärarprogrammet förskoleklass och grundskola 1-3

• Plats Västerås

Arbetsintegrerat program

MDU erbjuder också tillsammans med tretton skolhuvudmän, en arbetsintegrerad variant av grundlärarutbildningen med inriktning mot arbete i förskoleklass och grundskolans årskurs 1-3.

Det innebär att du från och med ditt andra studieår arbetar halvtid som grundlärare i grundskolan samtidigt som du studerar på halvtid.

Grundlärarprogrammet förskoleklass och grundskola 1-3 - arbetsintegrerat

• Plats Eskilstuna

"Att vara grundlärare är världes bästa yrke"

Grundlärare, handbollsspelare på elitnivå och inspiratör på Instagram. Det är några av alla de saker som driver vår tidigare student Frida Haraldsson. – Som lärare är jag en vuxen förebild i barnens närhet. Det är en oerhörd förmån att få följa deras utveckling och att få vara en del av det är en oerhörd bekräftelse, säger Frida Haraldsson.