Text

Kompetensutveckla dig

Vi har utbildningsmöjligheter för dig som är aktiv i karriären och vill fördjupa dig inom ett område, eller utveckla en ny kompetens.

Kanske vill du läsa en online-kurs, fristående kurs eller varför inte bygga på din befintliga examen med ett utbildningsprogram? Ta del av utbudet nedan och prata gärna med våra studievägledare om du behöver rådgivning kring ditt val.

Utbud

Öppna nätbaserade kurser (MOOC)

MOOC:ar är kurser som ges online och är helt kostnadsfria. Du kan starta dem när du vill och du behöver inga förkunskaper.

Fristående kurser

Vill du själv sätta ihop din utbildning kan du läsa fristående kurser.

Fortbildning

Vi har en rad utbildningar som vänder sig till dig som yrkesverksam.

Bygg på din utbildning

För dig som redan har en examen och vill bygga på din kompetens. Hos oss kan du plugga ett program på avancerad nivå inom flera olika områden.

Specialisera dig

Jobbar du inom vården och vill specialisera dig?

Sommarkurser

Vill du kompetensutveckla dig på semestern?

Byt karriär – bli lärare

Har du akademiska meriter och vill inspirera unga till lärande inom ämnen du brinner för? Läs Kompletterande pedagogisk utbildning (KPU) och bli lärare!

Omställningsstudiestöd

Omställningsstudiestödet är en möjlighet för dig som har aktuell förankring på arbetsmarknaden att höja din kompetens med hjälp av utbildning. Du kan ansöka om stödet från CSN. Om du får det beviljat kan du studera 44 veckor på heltid och få stödet som kan täcka upp till 80% av din nuvarande lön.

Mer om omställningsstudiestödet Länk till annan webbplats.