Lista forskningsområde design av realtidssystem

No partial template found

Sed ei sonet delenit, solet placerat insolens sit ne. Mea ea quis scripta dignissim. Sint dolorum salutandi vix ad, pro exerci legendos deseruisse et. Sit tantas latine maluisset te, ut duo nemore dignissim:

● Sed ei sonet delenit, solet placerat

Lorem ipsum dolor

Pågående forskningsprojekt

Automation Region Research Academy (ARRAY) är en industriforskarskola i ett nära samarbete mellan MDU och några av världens främsta företag inom automation och robotik. ARRAY bidrar till ökad kompetens och utveckling inom vetenskapliga områden som är av strategisk relevans för svensk industri.

Projektansvarig vid MDU: Thomas Nolte

Huvudfinansiering: KK-stiftelsen

Innovativ inlärningsmetod i cirkulär kemi för påbyggnadsutbildning.

Projektansvarig vid MDU: Olga Hendel

Huvudfinansiering: Universitets- och högskolerådet, Erasmus+