Text

Schemasök:
Just nu är fungerar inte sökfunktionen för att hitta kurs- och programstart. Du kan istället använda länken till webbschemat för att hitta när din utbildning startar:

Webbschema för program- och kursstarter (länk öppnas i ny flik) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Program- och kursstart

Här hittar du information om när ditt program och din kurs startar. Du kan söka på program- eller kurskod samt utbildningens namn, något du hittar i ditt antagningsbesked.

Observera att datum, tid och plats kan komma att ändras. Kontrollera därför alltid webbschemat så att du har koll på var och när du ska vara på plats.

Du som är programstudent har både program- och kursstart. Information om litteraturlistor hittar du i respektive kursplan.

Välkommen till MDU!

Om det står Canvas eller Zoom som plats betyder detta att program- eller kursstarterna sker digitalt på distans.

 


Program- och kursstart i Canvas

Vissa program- och kursstarter sker digitalt i lärplattformen Canvas. Innan du kan logga in måste du skaffa ett studentkonto och sedan registrera dig på din kurs.

Program- och kursstart i Zoom

Vissa program- och kursstarter sker digitalt i Zoom. Zoom är MDU:s videomötesverktyg som kan användas både för föreläsningar och för olika gruppaktiviteter. Mer information om mötet med direktlänk till Zoom finns oftast i Canvas. Se till att installera klienten innan ditt möte.

Adresser och campuskartor

Här får du vägbeskrivningar till universitetet och kan även ladda ner kartor över våra campus.