Text

Introduktion för nya studenter

Varmt välkommen till MDU och introduktionen för dig som ny student! Vi är glada över att just du är en av våra nya studenter. Vi hoppas att din studietid ska bli spännande både kunskapsmässigt och socialt.

Introduktionen består av tre delar: introduktionsfilmer med nyttig information från MDU, introduktion på campus samt linjeföreningarnas rookieperiod.

Introfilmer

Ta reda på vilket stöd du kan få under dina studier och lär dig mer om biblioteket, Studenthälsan och andra viktiga funktioner.
The Welcoming

Vi vill att du ska känna dig riktigt välkommen till oss! Vid varje terminsstart kan du räkna med att vi bjuder in dig till en grymt skön fest. Näst på tur är The Welcoming Winter Edition den 15 januari, då kickar vi liv i alla igen efter julledigheten. Så rulla av sofflocket och kom till campus Eskilstuna när det börjar kvällas. Campus kommer inte att se ut som det brukar…

Rookieperioden

För att du lättare ska kunna lära känna dina nya studiekamrater anordnar Mälardalens studentkår och linjeföreningarna en rookieperiod under de första veckorna på terminen.