Text

MDU-ambassadör

Som MDU-ambassadör representerar du universitetet på olika events genom att bland annat berätta om MDU och de utbildningar som bedrivs, hur det är att studera och dina personliga erfarenheter kring ditt studieval.

Arbetet sker ofta tillsammans med andra ambassadörer och kan handla om besök på gymnasieskolor eller arbete på utbildningsmässor och våra egna event som Öppet hus, Akademisk högtid eller Avslutningshögtid. Du förväntas även kunna genomföra enklare arbetsuppgifter i sociala medier eller agera som värd vid externa besök av andra forskare eller samverkanspartners.


Vill du bli MDU-ambassadör?

Passa på att få värdefull erfarenhet och möjlighet att knyta viktiga kontakter under din studietid. Ditt uppdrag som MDU-ambassadör blir att marknadsföra universitetets och utbildningsutbudet, främst bland blivande studenter men även i andra sammanhang. Vilka tillfällen du kan arbeta bestämmer du själv utifrån ditt studieschema, men du förväntas kunna arbeta minst ett tillfälle i månaden, med undantag för sommaruppehåll.

När du blir anställd får du den utbildning som du behöver för att genomföra dina huvuduppgifter. Utbildningen är obligatorisk.


Har du frågor?