Text

Idétävling 2022

Nu är Idétävlingen avgjord och vi kan nu stolt offentliggöra vinnarna för 2022 års tävling:


Bästa IDÉ – Stavros Vouros
Bästa INNOVATION – Simon Önnered
Bästa PITCH – Zeinab Bakhshi
Idélabs WILDCARD – Nicholas Isaacs

Vinnare av idélabs tävling

Vinnare av idétävlingen 2022: Stavros Vouros, Simon Önneredd, Zeinab Bakhshi och Nicholas Isaacs

 

Idétävlingen är en årlig idé/innovationstävling som arrangeras av MDU:s Innovationskontor Idélab. Tävlingen är öppen för studenter, medarbetare och forskare på MDU. Tävlingsdeltagarna tävlar med sina bästa idéer – som kan handla om precis vadsomhelst.


Juryn för Idétävlingen

De deltagare som gick vidare till finalomgången fick möjligheten att pitcha sin idé digitalt i form av en film för juryn. Bidragen bedöms sedan utifrån kategorierna ekonomisk hållbarhet, konkurrenskraft, samhällsnytta, idé- och innovationshöjd, marknadsstorlek och hållbarhet.

  • Anna Berg – Tf Verksamhetsledare på Idélab
  • Helena Jerregård – Vicerektor på MDU
  • Gustavo Santoyo – Rådgivare på Almi Mälardalen
  • Anna Harryson – Grundare av Profengy
  • Caroline Axelsson – Grundare av Anca inredningsarkitekter
  • Andreas Komada – VD på Tolerate Sweden AB”Tack vare Idétävlingen kommer vi i kontakt med kreativa och drivkraftiga personer som vill utveckla lösningar för nutida och framtida utmaningar” - Gustavo Santoyo

”Det är ett hedersuppdrag att få delta i juryn för Idétävlingen och få se alla spännande idéer och möta personerna bakom dessa. Vi vet att det ligger massor av slit, kreativitet, timmar och mod bakom varje bidrag och alla förtjänar en eloge och vinnarna kan verkligen sträcka på sig!” – Helena Jerregård

Prisutdelningen ägde rum på Idélab där vinnarna fick ta emot sina priser. Priserna i de olika kategorierna sponsras av Almi, Brita och Otto Larssons minnesfond, Automation Region och Profeel.Intervjuer med vinnarna och mer information kommer presenteras längre fram. Idag firar och hyllar vi deras vinst. STORT GRATTIS önskar vi på Idélab och alla i juryn!

 


Vinnarna från 2021

Läs mer om vinnarna i Idétävlingen 2021; Michelle Vahlberg, Ahmed Ibrahim, Dahiana Cordero och Mostafa Saleh.

Läs mer

Har du frågor?

Tveka inte att kontakta oss på idelab@mdu.se