Text

Office 365 - din studentmejl

Din studentmejl finns i Office 365 som är en webbaserad paketlösning som ger dig möjlighet att arbeta med e-post och dokument via webben, samt spara filer i OneDrive for Business. Du har också möjlighet att installera Microsoft Office på upp till fem privata datorer så länge du är student på MDU.

Du loggar in med din studentmejl och ditt lösenord (samma lösenord som till ditt studentkonto). Använd alltid denna länk när du vill logga in i din studentmejl:

Om du vill ha din e-post som en app kan du ladda ner appen Outlook, som finns för både Iphone och Android.

Vidarebefodra din studentmejl
till en privat mejladress

Logga in i studentmejlen. Överst på sidan väljer du kugghjulet Inställningar --> E-post. Välj Vidarebefordran. Om du inte ser det här alternativet är det inte tillgänglig för ditt konto. Du kan vidarebefordra e-post till ett annat konto. 

Installera Microsoft Office på privat dator

Spara dina filer på OneDrive

Du kan spara dina dokument i OneDrive for Business i Office365. Du kommer in på OneDrive via Office 365-menyn när du är inloggad på din studentmejl.

Du loggar in med studentmejl och lösenord.

Max filstorlek per fil är 2Gb och du kan lagra upp till 1Tb.

Hemkatalog

När du loggar in på en MDU-dator ansluts din hemkatalog H:\ automatiskt. Här kan du också spara dina dokument och du kan lagra upp till 2 Gb. Du hittar din hemkatalog i utforskaren.