Text

Gå med i alumnnätverket

Om du har pluggat på MDU är du en alumn och du är alltid varmt välkommen tillbaka! Det finns många fördelar med att fortsätta vara en del av MDU, även när du har pluggat klart.

Fördelar med att hålla kontakten med MDU som alumn

Karriär- och kompetensutveckling

Även om du inte studerar längre, så kan du ändå ta del av ny kunskap och utvecklas inom ditt ämnesområde.

Gästföreläsningar och inspiration

Bli en viktig del av studenternas utbildning genom att berätta om dina erfarenheter och lärdomar från arbetslivet. Det kan handla om en gästföreläsning på våra introduktionsdagar för nya studenter, inslag i en kurs eller vid ett evenemang.

Evenemang och återträffar

Som alumn har du möjlighet att få inbjudningar till olika evenemang som MDU anordnar. Det kan bland annat handla om karriärutveckling, återträffar eller forskningsevenemang. Du kan även själv anordna ett event eller nätverk.

Alumnporträtt

  • Datum 2022-01-28
  • Artikeltyp Porträtt

”MDU introducerade mig till internationella samarbeten”

Emelie Borrman, alumn från Internationella marknadsföringsprogrammet (IMF), efterfrågade en utbildning som gav internationella erfarenheter, där hon samtidigt hade flexibiliteten att forma sin studietid baserat på intressen.

om ”MDU introducerade mig till internationella samarbeten”
  • Datum 2022-03-21
  • Artikeltyp Porträtt

"Jag är en stolt student från MDU"

Erik Lehikoinen studerade International Business Management vid MDU. Han är bosatt i Helsingfors, men hans nuvarande affärsverksamhet tar honom runt om i världen.

om "Jag är en stolt student från MDU"

Kompetensutveckling

Kompetensutveckling

Är du alumn och behöver fylla på med mer kunskap? Välkommen till våra kurser för medarbetare i näringsliv och offentlig verksamhet som vill följa med i utvecklingen och bygga på sin kompetens.

Läs mer

Exjobb - låt en student göra jobbet!

Här kan du profilera din verksamhet och bjuda in studenterna.

Läs mer

Årets alumn

Årets alumn 2021

Maria Samuelsson är Årets Alumn 2021. Titeln går till en tidigare student som varit en god ambassadör för universitetet och en förebild som inspirerat andra. Maria Samuelsson tog en master i psykologi på MDU 2006 och är nu HR-chef för ABB Sverige.

Läs mer

Årets alumn 2020

Eveline Jacobson är Årets Alumn 2020. Titeln går till en tidigare student som varit en god ambassadör för MDU och en förebild som inspirerat andra.

Läs mer

För mer information

Hör av dig om du är intresserad av vilka fördelar det finns med att engagera dig som alumn eller om du har några andra frågor.

E-post: alumni@mdu.se