Text

Träffa dina kommande kollegor

Behöver du rekrytera medarbetare eller vill visa upp dig på campus? Vid MDU finns en mängd olika alternativ för dig som arbetsgivare som vill lära känna och komma i kontakt med våra studenter.

Annonsera om lediga jobb

Via vår annonsportal kan du kostnadsfritt annonsera om lediga jobb, sommarjobb, stipendier, traineeplatser och extrajobb både i Sverige och utomlands.

Arbetsmarknadsmässan Högvarv

Mälardalens Studentkår arrangerar varje år arbetsmarknadsmässan Högvarv i syfte att föra samman studenterna på Mälardalens universitet med arbetsgivare.

Högvarv besöks av upp till 70 företag och tusentals studenter. Studentkåren erbjuder monterplatser, möjlighet att hålla föreläsningar och mingel. Oavsett om du söker sommarjobbare, studenter för exjobb, praktikanter eller bara vill visa upp ditt företag – så är det platsen för dig!

Högvarv

  • 2024-02-06
  • 2024-02-08
6/2 MDU Eskilstuna och 8/2 MDU Västerås
Save the date för arbetsmarknadsmässan Högvarv!

Boka utställningsplats på campus i Västerås eller Eskilstuna

Vid MDU:s campus i Västerås och i Eskilstuna finns en utställningsplats där arbetsgivare kan visa upp sin verksamhet och få kontakt med studenter och framtida anställda. Här har arbetsgivare möjlighet att träffa studenter, berätta om lediga jobb, exjobb, praktikplatser och ta emot intresseanmälningar.

Vänligen fyll i dina uppgifter i formulären för att skicka en intresseanmälan om att boka utställarplats i Eskilstuna eller Västerås.

Kontaktinformation