Text

Träffa dina kommande kollegor

Behöver du rekrytera medarbetare eller vill visa upp dig på campus? Vid MDU finns en mängd olika alternativ för dig som arbetsgivare som vill lära känna och komma i kontakt med våra studenter.

Annonsera om lediga jobb

Via vår annonsportal kan du kostnadsfritt annonsera om lediga jobb, sommarjobb, stipendier, traineeplatser och extrajobb både i Sverige och utomlands.

Uppsats och exjobbsdagar i samverkan med arbetsmarknadsmässan Högvarv

Uppsats- och exjobbsdagarna slås nu ihop med arbetsmarknadsmässan Högvarv. Vi vill skapa en arena med möjlighet till flera olika kontaktytor mellan arbetsgivare och studenter.

Oavsett om du söker nya medarbetare, studenter för exjobb, praktikanter eller bara vill visa upp ditt företag eller organisation, så är detta platsen för dig.

Boka utställningsplats på campus i Västerås eller Eskilstuna

Vid MDU:s campus i Västerås och i Eskilstuna finns en utställningsplats där arbetsgivare kan visa upp sin verksamhet och få kontakt med studenter och framtida anställda. Här har arbetsgivare möjlighet att träffa studenter, berätta om lediga jobb, exjobb, praktikplatser och ta emot intresseanmälningar.

Vänligen fyll i dina uppgifter i formulären för att skicka en intresseanmälan om att boka utställarplats i Eskilstuna eller Västerås.

Kontaktinformation