Mälardalens högskolas logotyp
Till toppen

Text

19 - 20 oktober 2022 vid Mälardalens universitet, Västerås och Eskilstuna, Sverige

FEKIS 2022 - framtidens företagsekonom (i)

19 - 20 oktober 2022 vid Mälardalens universitet, Västerås och Eskilstuna, Sverige

FEKIS 2022 - framtidens företagsekonom (i)

Här diskuterar vi framtidsfrågorna för företagsekonomin - som yrkesgrupp, som forskningsområde, som student vid framtidens utbildningar inom företagsekonomi och som en del av framtidens arbetsmarknad. Vi borrar ner oss i frågor som "Vem är framtidens företagsekonom?", "Hur ser forskningen ut för de relativt nya områdena sharing/gig economy?" och "Hur påverkar digitalisering, globalisering och hållbar utveckling vilket arbete våra företagsekonomistudenter förväntas göra?."

Välkommen till inspirerande dagar där vi tillsammans djupdyker i och hittar svaren på frågorna om framtidens företagsekonom(i)!


Anmälan

Sista dag för anmälan är 30 september 2022.

FEKIS-konferensen arrangeras för er som är medlemmar i FEKIS – registrera dig som medlem här (om du inte redan är det) https://www.fekis.se/bli-medlem/  Länk till annan webbplats.

Observera att din anmälan är giltig först när du har betalat konferensavgiften som är 1 600 SEK (ex moms) och att det inte är möjligt att återbetala avgiften när den väl är betald.

  • I avgiften ingår: Kaffe och lunch samtliga dagar och konferensmiddag den 19 oktober.
  • Alla deltagare måste säkra egen finansiering för resa och boende.

Program

Program FEKIS 2022 Pdf, 27 MB.

Vänligen notera att doktoranddagen (18 okt) och FEKIS-konferensens första dag (19 okt) sker på Campus Västerås.

FEKIS-konferensens andra dag (20 okt) arrangeras på Campus Eskilstuna. Vi arrangerar bussar som tar oss från Västerås till Eskilstuna på morgonen den 20 oktober. Detaljer om detta kommer senare.


Kontakt

Kontakta arrangören

fekis2022@mdu.se