Text

  • Studieort Valvet, Sparbanken Rekarne, Eskilstuna
Datum
  • 2023-09-28 17:00–21:30

Tillväxtbaren pratar AI

En afterwork för alla lokala företagare tillsammans med universitetet.

Vi lever i en värld som kontinuerligt förändras och formas av teknologiska framsteg. Som accelerator till denna framfart står just nu artificiell intelligens (AI), som revolutionerar sättet vi bedriver affärer på. Från att automatisera processer till att skapa helt nya affärsmöjligheter, påverkar AI alla branscher, inklusive er. Med detta i åtanke, vill vi bjuda in er till en lättsam afterwork där vi utforskar möjligheterna och farhågorna med AI.

Med en avslappnad stämning belyser vi AI:ns framsteg och hur vi kan dra nytta av dess framtidspotential. Standup om AI varvas med paneldebatt där vi träffar såväl företagare som professorer som ger sina egna perspektiv på AI. Efter programmet håller baren öppet.

Vi erbjuder en avslappnad stämning där vetenskap möter skratt. Så kom och inspireras, skratta och mingla med likasinnade företagare. Vi bjuder på enklare buffé innan programmet på scen.

Medverkande

Helena Sjögren - Co-Founder & Chief Commercial Officer, Reedz
Jonas Stier - Professor i Socialt arbete, MDU
Anette Hallin - Professor i företagsekonomi, MDU
Joacim Björkvall - Konferencier & Ståuppkomiker

Program

17.15-18.15: Enklare buffé serveras
18.30: Programmet på scen börjar
21.30: Baren stänger

 

Varmt välkommen!

Afterworken arrangeras av Tillväxtmotorn (MDU:s ledarskapsprogram) tillsammans med MITC / Kvinna i Industri och Vilsta Företagsgrupp.

Tillväxtmotorn ingår i ett strategiskt samarbetsavtal med Eskilstuna kommun, med stöd från Sparbanksstiftelsen Rekarne. Programmet drivs av MDU och syftet är att öka samverkan mellan näringsliv och akademi samt öka tillväxten i kommunen.

Läs mer om Tillväxtmotorn

Kontaktinformation