Text

  • Studieort Campus Eskilstuna, Hamngatan 15
Datum
  • 2023-03-30 09:00–15:00

Framtidsdagen på campus Eskilstuna (Öppet hus)

Är du nyfiken på universitetsstudier och vill veta hur det är att studera hos oss?

Den 30 mars bjuder vi in till Framtidsdagen. Du kan då träffa våra studenter och medarbetare och få veta mer om vårt stora utbud av utbildningar.

I år arrangerar vi Öppet hus i samarbete med Framtidsdagen Länk till annan webbplats..

Informationspass

Programmet publiceras inom kort.


Mässa

På mässan finns representanter för alla våra utbildningsområden för att berätta om sina utbildningar och svara på dina frågor. Dessutom kan du möta representanter från olika företag och verksamheter Länk till annan webbplats. som kan lära dig mer om vilka yrken som finns.

Du kan också träffa våra studievägledarna som kan ge dig tips om studieval och informera om vilket studiestöd som finns på MDU.Framtidsdagen är ett samarbete mellan Kompetensgallerian (från Vuxenutbildningen), Mälardalens Universitet, Zetterbergsgymnasiet, Rinman gymnasiet, Grillska gymnasiet, Kunskapscompaniet gymnasium och Rekarnegymnasium i Eskilstuna.