Text

Vi söker verksamhetscontroller

Vår verksamhet utvecklas i samband med att vi blev universitet 1 januari 2022. Därför stärker vi nu upp med flera tjänster inom det universitetsgemensamma verksamhetsstödet – allt för att stötta hög kvalitet i utbildning och forskning på Sveriges nyaste universitet. Nu söker vi en verksamhetscontroller till teamet som ger samlat stöd till högskolans verksamhetsstyrning inom områdena planering, uppföljning och ekonomisk styrning.

Ta chansen att vara med på vår spännande utvecklingsresa!

Universitetsövergripande stöd

Som verksamhetscontroller är du en del av ledningskansliet som är ett universitetsövergripande stöd. Våra verksamhetsområden är bland annat verksamhetsstyrning och systematiskt kvalitetsarbete, juridiskt stöd, MDU:s säkerhetsarbete, utbildnings- och forskningsberedning och stöd till internationalisering och studentmobilitet.

Vi arbetar verksamhetsnära och tillsammans med de vi stödjer. Allt för att förstå faktiska behov och proaktivt stötta akademier och ledning i att genomföra och utveckla universitetets verksamhet.

Välkommen till oss!

  • Med MDU:s vision att vara ett progressivt och samverkande universitet som tillsammans formar en hållbar framtid, vill vi göra skillnad.

Verksamhetscontroller

Om du trivs med att påverka och utveckla verksamheten inom ditt område är det här rollen för dig. Du kommer ha möjlighet att vidareutveckla och implementera struktur och arbetssätt för systematisk verksamhetsstyrning på MDU. Med ett särskilt fokus på verksamhetsuppföljning bidrar du till en sammanhållen uppföljningsprocess mellan universitetets olika organisatoriska nivåer. På MDU är du en del av ett team som ger samlat stöd till universitetet inom områdena planering, uppföljning och ekonomisk styrning. Som person har du intresse och fallenhet för att strukturera och analysera stora mängder information och att på ett pedagogiskt sätt ge information och slutsatser som stöd för ledning och styrning av verksamheten.

Ansök redan idag! Sista ansökningsdag är 7 augusti 2022.

g

”Du kan bidra till universitetets utveckling”

– Vi är Sveriges nyaste universitet och har precis tagit de första stegen i ett gigantiskt utvecklingssprång. Det kommer ta några år innan vi når universitetets fulla potential. Därför känns det så angeläget att vi nu direkt också lägger kraft vid att stärka vår förmåga som samlat verksamhetsstöd, säger Malin Gunnarsson, kanslichef och biträdande förvaltningschef för ledningskansliet.

– Det handlar inte bara om vad vi ger för stöd, alltså våra sakkunskaper, utan också väldigt mycket om hur vi gör det. Förmågan att bidra till verksamhetens utveckling, förändringsarbete, att våga testa att jobba stegvis och i tät dialog med de som behöver vara involverade är viktigt.

Om MDU

MDU är Sveriges nyaste universitet. Med vår vision, att vara ett progressivt och samverkande universitet där vi tillsammans formar en hållbar framtid, vill vi göra verklig skillnad.

Läs mer

Så är det att jobba på MDU

Välkommen till en arbetsplats där vi vill röra oss framåt och tänka nytt. Vi vet att vi når längre tillsammans med kollegor och med det omgivande samhället och samarbetspartners. Tillsammans skapar vi en bättre och mer hållbar framtid.

Läs mer

Intresserad av andra tjänster?

Vi stärker upp med flera tjänster inom verksamhetsstödet i samband med att vi blev universitet 1 januari 2022. Vi söker IT-medarbetare, HR-personal, handläggare, jurister och verksamhetscontroller.

Läs mer

Kontakt

Till toppen