Text

MDU stärker upp med fler handläggare

Vår verksamhet utvecklas i samband med att vi blev universitet 1 januari 2022. Därför stärker vi nu upp med flera tjänster inom det universitetsgemensamma verksamhetsstödet – allt för att stötta hög kvalitet i utbildning och forskning på Sveriges nyaste universitet. Nu söker vi en handläggare inom utbildning och forskning, en säkerhetshandläggare och en handläggare med fokus på ledningsstöd.

Ta chansen att vara med på vår spännande utvecklingsresa!

Universitetsövergripande stöd

Som handläggare och ledningsstöd är du en del av ledningskansliet som är ett universitetsövergripande stöd. Våra verksamhetsområden är bland annat verksamhetsstyrning och systematiskt kvalitetsarbete, juridiskt stöd, MDU:s säkerhetsarbete, utbildnings- och forskningsberedning och stöd till internationalisering och studentmobilitet.

Vi arbetar verksamhetsnära och tillsammans med de vi stödjer. Allt för att förstå faktiska behov och proaktivt stötta akademier och ledning i att genomföra och utveckla universitetets verksamhet.

Välkommen till oss!

  • Med MDU:s vision att vara ett progressivt och samverkande universitet som tillsammans formar en hållbar framtid, vill vi göra skillnad.

Sista ansökningsdag för tjänsterna är 7 augusti 2022.

Handläggare inom utbildning och forskning

Vill du arbeta både systematiskt och med utveckling? Tycker du om både utredning, analys och beslutsberedning? Som handläggare inom utbildning och forskning arbetar du utifrån vårt kvalitetsledningssystem samtidigt som du fångar upp behov av vidareutveckling och förbättring. Du trivs att ge stöd och kommer vara en del av ett team handläggare som utgör stöd till universitetsledningen samtidigt som ni stöttar och lotsar handläggare inom hela universitetet. Vi ser fram emot din ansökan.

Säkerhetshandläggare

Om du tycker om att arbeta inom alla delar av säkerhetsområdet är det här ett jobb för dig. Tillsammans med ett sektionsövergripande team bestående av säkerhetsstrateg, informationssäkerhetssamordnare/DSO, dataskyddsjurist och IT-säkerhetsspecialist kommer du verka för MDU:s säkerhet.

Kraven på lärosäten att arbeta med säkerhetsskyddsfrågor har ökat och som säkerhetshandläggare kommer att vara en viktig del i att utveckla det arbetet. Du trivs med att arbeta systematiskt och stödjande mot verksamheten. Ansök redan idag.

Handläggare ledningsstöd

För dig som har förmåga till handläggarstöd i ledningsnära frågor och fallenhet och intresse för kvalificerad ledningsadministration. Du kommer vara en del av ett team som arbetar med stöd till universitets samlade rektorsämbete och universitetsdirektör. Som Sveriges nyaste universitet är vi i ett expansivt skede när även det nära ledningsstödet behöver förstärkas för att skapa goda förutsättningar att leda universitets utveckling. Ansök redan idag.

g

”Du kan bidra till universitetets utveckling”

– Vi är Sveriges nyaste universitet och har precis tagit de första stegen i ett gigantiskt utvecklingssprång. Det kommer ta några år innan vi når universitetets fulla potential. Därför känns det så angeläget att vi nu direkt också lägger kraft vid att stärka vår förmåga som samlat verksamhetsstöd, säger Malin Gunnarsson, kanslichef och biträdande förvaltningschef för ledningskansliet.

– Det handlar inte bara om vad vi ger för stöd, alltså våra sakkunskaper, utan också väldigt mycket om hur vi gör det. Förmågan att bidra till verksamhetens utveckling, förändringsarbete, att våga testa att jobba stegvis och i tät dialog med de som behöver vara involverade är viktigt.

Om MDU

MDU är Sveriges nyaste universitet. Med vår vision, att vara ett progressivt och samverkande universitet där vi tillsammans formar en hållbar framtid, vill vi göra verklig skillnad.

Läs mer

Så är det att jobba på MDU

Välkommen till en arbetsplats där vi vill röra oss framåt och tänka nytt. Vi vet att vi når längre tillsammans med kollegor och med det omgivande samhället och samarbetspartners. Tillsammans skapar vi en bättre och mer hållbar framtid.

Läs mer

Intresserad av andra tjänster?

Vi stärker upp med flera tjänster inom verksamhetsstödet i samband med att vi blev universitet 1 januari 2022. Vi söker IT-medarbetare, HR-personal, handläggare, jurister och verksamhetscontroller.

Läs mer

Kontakt

Till toppen