Text

IT-sektionen på MDU växer

1 januari 2022 blev vi universitet. Utökningen av verksamheten innebär nya satsningar och utvecklingsmöjligheter av verksamheten. Därför söker vi, just nu, ett gäng nya IT-kollegor som vill utvecklas tillsammans med oss. Uppdraget är att med behovsanpassade och moderna IT-lösningar stötta hög kvalitet i utbildning och forskning på Sveriges nyaste universitet.

Ta chansen att vara med på vår spännande utvecklingsresa!

Om IT-sektionen

IT-sektionen arbetar med allt från användarnära tjänster och support till grundläggande IT-infrastruktur. Vi sköter om universitetens IT-arbetsplatser, A/V teknik, datorsalar och hanterar IT-inköp, licenser och upphandlingar. Vi utvecklar och förvaltar universitetets IT-infrastruktur och IT-tjänster och skapar stabila, säkra och flexibla IT-tjänster som möter verksamhetens behov.

På IT-sektionen arbetar vi agilt och tillitsbaserat i team, med nära kontakt med användare. Vi jobbar löpande med förbättringar och är i ett ständigt lärande - kring ny teknik och metoder inom våra olika områden. Allt för att kunna erbjuda rätt stöd till studenter, forskare och medarbetare.

Välkommen till oss!

  • Med MDU:s vision att vara ett progressivt och samverkande universitet som tillsammans formar en hållbar framtid, vill vi göra skillnad.

Sista ansökningsdag för tjänsterna är 7 augusti 2022.

Systemförvaltare applikationer

Du arbetar med att vidareutveckla och förvalta applikationer som används i allt från utbildning av sjuksköterskor till utbildning i Virtual Reality. Med en förmåga att lyssna in behov och omvärldsbevaka stödjer du utbildningsverksamheten med att ta fram de bästa IT-lösningarna. Ansök redan idag.

IT-projektledare

Du kommer driva projekt som skapar nya digitala tjänster för studenter, forskare och medarbetare på Sveriges nyaste universitet. Om du drivs av att coacha och leda människor och organisationer är detta en tjänst för dig. Vi söker dig som är etablerad inom det agila ramverket och van att ha en ledande roll i utvecklingsprojekt eller införandeprojekt i en agil miljö. Ansök redan idag.

Junior systemutvecklare

Vill du vara med och skapa nya digitala tjänster för studenter, forskare och medarbetare på Sveriges nyaste universitet? Du tycker om att arbeta agilt och vara med i hela processen från insikt i behov, arkitektur, design och programmering till produktionssättning. Ansök nu.

IT-koordinator

Du arbetar med att möjliggöra framstående utbildning och forskning i vetenskapens framkant. Du har en fallenhet för att lyssna in behov, identifiera vilka krav som behoven ställer på en IT-lösning och stödja dina kollegor i arbetet med att ta fram lösningar. Ansök redan idag.

Systemförvaltare Microsoft 365

Du kommer arbeta med att ta fram den fulla potentialen i Microsoft 365. Du har förmågan att omvärldsbevaka, lyssna in behov, och genom Microsoft 365 skapa lösningar som gör förenklar och möter behovet för studenter, forskare och medarbetare. Välkommen med din ansökan.

Systemtekniker fokus behovsutredning

Vill du vara med och skapa IT-infrastruktur för flexibla IT-lösningar på Sveriges nyaste universitet? Denna tjänst har sin tyngdpunkt i utredning av nya behov inom infrastruktur-, server-, system- och applikationsområdet. Du har en fallenhet för att fördjupa dig i nya och förändrade behov inom området. Ansök redan idag.

Systemtekniker

Vill du vara med och skapa IT-infrastruktur för flexibla IT-lösningar på Sveriges nyaste universitet? Denna tjänst har sin tyngdpunkt i drift, utveckling och underhåll inom IT-infrastrukturområdet. Du tycker om att arbeta med serverdrift, underhåll, utveckling och IT-säkerhet. Ansök redan idag.

g

”Alla på IT-sektionen kommer vara en del av utvecklingen”

– Att vi blev universitet 1 januari 2022 märks tydligt, säger Daniel Blomberg, chef på IT-sektionen. Det är många spännande satsningar som står för dörren. Alla på IT-sektionen kommer vara en del av att skapa nya, framåtsträvande digitala tjänster som ger rätt stöd till studenter, forskare och alla våra medarbetare. Omvärldsbevakning och kontinuerligt lärande jobbar vi med redan nu, men det kommer att öka. Och det gör ju jobbet ännu roligare.

Om MDU

MDU är Sveriges nyaste universitet. Med vår vision, att vara ett progressivt och samverkande universitet där vi tillsammans formar en hållbar framtid, vill vi göra verklig skillnad.

Läs mer

Så är det att jobba på MDU

Välkommen till en arbetsplats där vi vill röra oss framåt och tänka nytt. Vi vet att vi når längre tillsammans med kollegor och med det omgivande samhället och samarbetspartners. Tillsammans skapar vi en bättre och mer hållbar framtid.

Läs mer

Intresserad av andra tjänster?

Vi stärker upp med flera tjänster inom verksamhetsstödet i samband med att vi blev universitet 1 januari 2022. Vi söker IT-medarbetare, HR-personal, handläggare, jurister och verksamhetscontroller.

Läs mer

Kontakt

Till toppen