Text

HR-sektionen förstärks på MDU

1 januari 2022 blev vi universitet. För att vi ska kunna utöka verksamheten och växla upp vår kapacitet blir HR-sektionens stöd extra viktigt. Därför söker vi nu flera nya HR-kollegor som vill utvecklas tillsammans med oss. Med uppdraget att arbeta nära och tillsammans med våra kollegor har vi satt som mål att MDU ska bli en erkänt bra arbetsplats. Det är på det sättet vi når våra verksamhetsmål och kan stötta hög kvalitet i utbildning och forskning på Sveriges nyaste universitet.

Ta chansen att vara med på vår spännande utvecklingsresa!

Om HR-sektionen

Som medarbetare på HR-sektionen blir du en viktig del i att leda MDU in i framtiden tillsammans med dina kollegor. Vi stöttar verksamheten bland annat inom områden som arbetsmiljö, rehabilitering, rekrytering, lön och lärares karriärvägar. Vårt stöd riktar sig framförallt till chefer och ledning.

För att kunna erbjuda ett bra och effektivt verksamhetsnära stöd till chefer och medarbetare arbetar vi tajt tillsammans. Vi krokar även arm med andra kompetenser inom verksamhetsstödet på MDU när det behövs.

Välkommen till oss!

  • Med MDU:s vision att vara ett progressivt och samverkande universitet som tillsammans formar en hållbar framtid, vill vi göra skillnad.

Sista ansökningsdag för tjänsterna är 7 augusti 2022.

HR-strateg

Som HR-strateg kommer du arbeta strategiskt med kompetensförsörjning i stort men med chef-, ledarskaps- och medarbetarskapsfrågor i synnerhet. Du kommer dessutom vara med och bidra till att utveckla vårt HR-stöd utifrån mottagarens och verksamhetens behov. Passar det här in på dig? Ansök redan idag.

HR-generalist

Som HR-generalist arbetar du nära verksamheten - konsultativt och stödjande – med alla former av HR-frågor. Du ingår i ett team av HR-generalister och kommer ha särskilt fokus på rekryteringsprocessen. Om du trivs att arbeta verksamhetssnära och i team välkommen med din ansökan.

HR-administratör

Som administratör kommer du att arbeta med löpande administrering av HR-processer. Du kommer bland annat arbeta med rekryteringsadministration så som annonsering och bokning av intervjuer, administrering av anställningar, diarieföring, protokollskrivning, statistik och utveckling av de personaladministrativa systemen och rutinerna. Vi ser fram emot din ansökan.

g

”Du kommer vara delaktig i vår utveckling”

– Det är otroligt spännande att vara med i MDU:s utvecklingsresa från Sveriges största högskola till Sveriges nyaste universitet. Som medarbetare på HR-sektionen kommer du vara delaktig i såväl att utveckla vårt HR-stöd som att bidra till universitetets utveckling. Jag ser fram emot att ta steg, tillsammans med mina kollegor, för att nå vårt mål att MDU ska bli en erkänt bra arbetsplats, säger Maria Vennerstrand, HR-chef.

Om MDU

MDU är Sveriges nyaste universitet. Med vår vision, att vara ett progressivt och samverkande universitet där vi tillsammans formar en hållbar framtid, vill vi göra verklig skillnad.

Läs mer

Så är det att jobba på MDU

Välkommen till en arbetsplats där vi vill röra oss framåt och tänka nytt. Vi vet att vi når längre tillsammans med kollegor och med det omgivande samhället och samarbetspartners. Tillsammans skapar vi en bättre och mer hållbar framtid.

Läs mer

Intresserad av andra tjänster?

Vi stärker upp med flera tjänster inom verksamhetsstödet i samband med att vi blev universitet 1 januari 2022. Vi söker IT-medarbetare, HR-personal, handläggare, jurister och verksamhetscontroller.

Läs mer

Kontakt

Till toppen