Text

Är du vår blivande kollega?

MDU växer och verksamheten utvecklas i samband med att vi blev universitet 1 januari 2022. Nu stärker vi upp med flera tjänster inom verksamhetsstödet – allt för att stötta hög kvalitet i utbildning och forskning. Vi söker IT-medarbetare, HR-personal, handläggare, jurister och verksamhetscontroller.

Ta chansen att vara med på vår utvecklingsresa. Med MDU:s vision att vara ett progressivt och samverkande universitet som tillsammans formar en hållbar framtid, kan du göra skillnad.

Universitet i utveckling

– Vi befinner oss i en utvecklingsfas med stora möjligheter för de som börjar hos oss att påverka arbetet framåt, säger Karin Cardell, universitetsdirektör och chef för det gemensamma verksamhetsstödet på MDU. Hon fortsätter;

– Du kommer till en arbetsplats med ett stort engagemang bland medarbetarna och en vilja att utarbeta en organisation med former och styrformer som passar, och krävs av, ett universitet i utveckling.

Distansarbete

MDU erbjuder att utföra en viss tid av arbetet på distans.
– Det är viktigt att medarbetarna har bra förutsättningar för sitt arbete och samtidigt kan få ihop livspusslet, säger Karin Cardell.

Mål: bli en erkänt bra arbetsplats

MDU har satt som mål att bli ett erkänt bra lärosäte att arbeta vid.
– Vi arbetar tillsammans, som kollegor, mot det målet. För oss, inom verksamhetsstödet, handlar det bland annat om att erbjuda ett kvalitativt stöd till verksamheten samtidigt som alla har en väl fungerande arbetsvardag, säger Karin Cardell.

 

Sista ansökningsdag för tjänsterna är 7 augusti 2022.


IT

IT-sektionen söker systemförvaltare, systemtekniker, IT-koordinator, IT-projektledare och junior systemutvecklare.

Jurister

Ledningskansliet söker juniora och seniora jurister inom avtalsrätt, förvaltningsrätt, studenträtt och dataskydd.

HR

HR-sektionen söker HR-strateg, HR-generalist och HR-administratör.

Handläggare

Ledningskansliet söker en handläggare inom utbildning och forskning, en säkerhetshandläggare och en handläggare ledningsstöd.

 

Verksamhets-controller

Vi söker en verksamhetscontroller till teamet som ger samlat stöd till högskolans verksamhetsstyrning inom områdena planering, uppföljning och ekonomisk styrning.

IT

IT-sektionen söker systemförvaltare, systemtekniker, IT-koordinator, IT-projektledare, junior systemutvecklare.

Jurister

Ledningskansliet söker jurister inom avtalsrätt, förvaltningsrätt, studenträtt och dataskydd. Vi söker både dig som har några års arbetslivserfarenhet och dig som är nyexaminerad jurist.

HR

HR-sektionen söker HR-strateg, HR-generalist och HR-administratör.

Handläggare och ledningsstöd

Ledningskansliet söker en handläggare inom utbildning och forskning, en säkerhetshandläggare och en anställning som ledningsstöd.

Verksamhetscontroller

Vi söker en verksamhetscontroller till teamet som ger samlat stöd till högskolans verksamhetsstyrning inom områdena planering, uppföljning och ekonomisk styrning.

Om MDU

MDU är Sveriges nyaste universitet. Med vår vision, att vara ett progressivt och samverkande universitet där vi tillsammans formar en hållbar framtid, vill vi göra verklig skillnad.

Läs mer

Så är det att jobba på MDU

Välkommen till en arbetsplats där vi vill röra oss framåt och tänka nytt. Vi vet att vi når längre tillsammans med kollegor och med det omgivande samhället och samarbetspartners. Tillsammans skapar vi en bättre och mer hållbar framtid.

Läs mer

Nyfiken på andra jobb på MDU?

Visa alla lediga jobb vid MDU

Här är kontaktpersonytan. Ta bort Underspalt om ytan lämnas tom

Hör av dig om du är intresserad av mentorskap och vill veta hur det kan gynna dig i din karriär och i din organisation.

Till toppen