Mälardalens högskolas logotyp

Nationell Studievägledar­konferens

11-13 maj 2022 | Digital livesändning

Vi är glada att bjuda in dig som är studievägledare vid högskola eller universitet, till årets nationella studievägledarkonferens, som arrangeras digitalt och livesänds av Mälardalens universitet.

Årets tema - vägen till lycka!

Under tre inspirerande dagar möter du ny forskning om unga vuxnas möjligheter till framtid, studier och arbete. Hur hittar vi inspiration och motivation när saker inte blir som planerat?

Lycka och mening i tillvaron är viktigt för de allra flesta. Hur åstadkommer vi det, och behöver vi vara lyckliga hela tiden för att må bra? Förutom en djupdykning i ämnet lycka kommer du att inspireras av kreativa metoder i bland annat studieteknik, vägledning och utveckling av din yrkesroll på arbetsplatsen.

Vi vill ge dig inspiration, tid för reflektion och en dos lycka till i ditt fortsatta vägledningsarbete.

När du pratar om konferensen i sociala medier blir vi glada om du använder våra hashtags #vägledarlycka och #mälardalensuniversitet. Tack på förhand!

Vill du se föreläsarnas presentationer i efterhand?

Du hittar dessa på sidan "Efter konferensen"