Möjligheter, myter och utmaningar kring elektrifiering

Löser elektrifieringen klimatutmaningarna och kommer elen verkligen att räcka till? Detta och mycket mer kommer du få svar på av denna intressanta panel av företag och forskare som berättar om sina lösningar inom energi, elektrifiering och elsystem.

Deltagare:

• Fredrik Tjernström, Volvo Construction Equipment
  • Anna Widén, Volvo Construction Equipment
  • Eva Kvist Östgren, ABB
  • Mats Alaküla, Lunds Universitet
  • Lina Bertling Tjernberg, KTH
  • Energimyndigheten

Moderator: Elin Svanström, Electrification Hub

Electrification Hub är en samverkansplattform för att accelerera elektrifieringen fordon och transporter.

Eskilstunas nya vetenskapsfestival
ska göra fler nyfikna på högre studier

Den 9–11 september 2021 går Eskilstunas nya vetenskapsfestival Kunskapsfesten av stapeln. Festivalen arrangeras av Eskilstuna kommun och MDH tillsammans med Sparbanken Rekarne som huvudpartner.

Festivalen syftar till att sänka trösklar till högre utbildning och samtidigt skapa en högre tilltro till forskning och framtid.

Mer information och fullständigt program på kunskapsfesten.se Länk till annan webbplats.