Fira nu! Gå sedan ut och förändra världen

Framförande av studenter från Musik- och operahögskolan vid Mälardalens universitet.

Det ligger många år av hårt arbete bakom en utbildning på universitetsnivå, den 19 januari arrangerades en avslutningshögtid på Västerås Kongress, för att gratulera våra studenter som tagit examen. Det är ett tillfälle där vi tackar de studenter som valt att studera på MDU och uppmärksammar att de läst sin sista termin hos oss.

Vi är tacksamma, glada och stolta att ni har valt att läsa vid MDU. Vi hoppas att ni haft en givande studietid även om vi vet att det ibland kanske har känts svårt, att det känts tufft, till och med omöjligt att ta sig igenom svåra studietider. Stort grattis till er alla som tagit examen - gå ut och förändra världen, säger Martin Hellström, rektor vid MDU.

Med en festlig inramning bestod avslutningshögtiden av en ceremoni med tal och underhållning samt utdelning av diplom på scenen. Avslutningsvis bjöds det på mingel med bubbel och snittar. Studenterna fick tillsammans med familj, släkt och vänner, möjlighet att fira de avklarade studierna och att det är dags för nästa kliv i karriären.

Vi hoppas på god samverkan framöver, nu när ni blivit alumner. Stort grattis och varmt lycka till!

Diplomutdelning på scenen på Västerås Kongress.

Lova Libert, ordförande vid Mälardalens studentkår var dagens konferencier.

Martin Hellström, rektor vid Mälaradalens universitet höll tal enligt tradition.