Parkerings­tillstånd för vårterminen

Nu kan du som studerar vid MDU hämta ut ett parkeringstillstånd på Studenttorget. Det ger dig reducerad taxa på parkeringarna vid campus i Västerås. Parkeringstillståndet gäller för vårterminen 2024 (VT24).

För att du ska få ett parkeringstillstånd kommer du personligen till Studenttorget och visar upp din legitimation. Du kan hämta ut ditt parkeringstillstånd från och med den 8 januari.

Så här använder du parkeringstillståndet

Placera tillståndet i bilens framruta med terminsmärkningen väl synlig. Om du glömt det måste du betala normal taxa i parkeringsautomaten eller enligt Aimo Parks anvisningar på informationsskylt.

Observera att det finns olika aktörer för parkeringarna runt universitetet och köpt biljett gäller endast för avsedd parkering. Det betyder att en köpt biljett från till exempel Aimo Park endast gäller på Aimo Parks parkering.

Var rädd om parkeringstillståndet – det är en värdehandling!

Det gamla tillståndet för höstterminen

Tillstånden för läsåret HT23 gäller till och med den 31 januari. Du behöver ha ett nytt tillstånd för VT24 från den 1 februari, annars riskerar du att bötfällas från den dagen.

Vid frågor, kontakta Studenttorget.

E-post: studenttorget@mdu.se
Telefon: 021–10 13 10