Pluggar du din sista termin? Välkommen på avslutningshögtid!

Sara Olofsson var konferencier vid avslutningshögtiden 2023.

Du som läser din sista termin vid MDU är välkommen att delta under avslutningshögtiden den 19 januari 2024. Vi ser fram emot att fira din examen och vill tacka dig som valde att plugga hos oss på MDU. Du kan delta även om du har kompletteringar kvar att göra i dina studier och oavsett om du har läst program eller motsvarande fristående kurser.

Avslutningshögtiden arrangeras efter varje höst- och vårtermin. De studenter som läser sin sista termin vid något av våra program får en inbjudan per e-post (till den e-postadress som angetts i Ladok). Du som läser i snabbare takt eller har gått enskilda kurser motsvarande ett program finns inte listade på samma sätt som programstudenter, men du är självklart välkommen att anmäla dig.

Om avslutningshögtiden

Högtiden är frivillig och inga formella handlingar utfärdas i samband med den, men det skulle vara roligt om du vill fira tillsammans med oss. Ceremonin beräknas pågå cirka 60 minuter, därefter bjuds det på mingel med bubbel och snittar.

• Konferencier hälsar välkommen
  • Tal
  • Framförande av studenter från Musik- och operahögskolan vid MDU
  • Diplomutdelning på scenen (ett tack för att du studerat hos oss)
  • Mingel

Välkommen till Västerås Kongress fredagen den 19 januari 2024

• Högtid 1, klockan 11.00–13.00 för akademin HVV.
    För dig som har gått barnmorskeprogrammet, beteendevetenskapliga programmet, fysioterapeutprogrammet, sjuksköterskeprogrammet eller socionomprogrammet.

• Högtid 2, klockan 14.00–16.00 för akademin UKK.
    För dig som har gått förskollärarprogrammet, grundlärarprogrammet förskoleklass och grundskola 1–3, ämneslärarprogrammet gymnasieskola, eller om du läst fristående kurser motsvarande ett program.

Gäster

Du har möjlighet att ta med dig upp till tre gäster, men se till att anmäla dem i förväg. Övriga vänner och familjemedlemmar är välkomna att delta i minglet efter ceremonin, där ni kan fira tillsammans.

Anmäl dig absolut senast på nyårsafton, den 31 december 2023.

Vid frågor om anmälan vänligen kontakta Travel Team,
kongress@travelteam.se eller 010–188 25 00.

Vid frågor om avslutningshögtiden vänligen kontakta MDU,
event@mdu.se.