Text

Datum 2023-09-22
Artikeltyp Aktuellt

Nedims vinst tog honom till Panama

Nedim Karavdic vann STINT-priset i Idélabs idétävling med sitt bidrag Wheel Fitsom, en träningsapp för personer i rullstol.

Som vinst fick han resa till Universidad Tecnológica de Panamá (UTP) där han fick presentera sitt projekt för branschexperter och professorer.

Tack vare Idélab-tävlingen vid MDU fick jag den otroliga möjligheten att besöka UTP. Den feedback, de insikter och den kritik jag fick från professorer inom datavetenskap, entreprenörskap och sport var ovärderlig och har breddat mina horisonter och förbättrat mitt framtida arbete, berättar Nedim.

Han menar att upplevelsen har varit så mycket mer än själva resan. Den har handlat om kunskap, kontakter, minnen och motivation för fortsatt arbete. Och han tycker att du som student ska passa på att söka nästa omgång:

Jag vill passa på att tacka MDU för denna livsförändrande möjlighet och UTP för det varma välkomnandet. Jag rekommenderar verkligen till dig som student att anmäla dig till nästa omgång eftersom det finns många vinster och möjligheter med att delta!

Idélab

Idélab erbjuder studenter, forskare och medarbetare vid MDU rådgivning inom idé- och affärsutveckling.