Datum 2023-08-18
Artikeltyp Aktuellt

The Welcoming – välkomstfesten för alla!

På fredag 25 augusti är det dags för The Welcoming. Vi vill att du som student, oavsett vilken ort du pluggar på eller om du är ny student eller ska få en grymt bra start på höstterminen och känna dig riktigt välkommen tillbaka efter sommaren!

Du har väl inte missat Evenemanget med stort E som är på fredag eftermiddag? Oavsett om du är helt ny student, har gått här flera år, om du kommer tillbringa mest tid i Eskilstuna eller Västerås den här terminen ska du absolut inte missa The Welcoming!

Inne i huvudentrén pågår en mässa, där du kan träffa både företag och olika delar av MDU. Alla utställare är där för att de har nånting att erbjuda dig som student.

Linje- och studentföreningarna finns på plats och vi ser till att du hittar just din förening.

På fredag, den 25 augusti klockan 13–16 ska du ta dig till campus Västerås. Gratisbussar går från Eskilstuna klockan 12.00 från Västermarksgatan, hållplats D.

Tillbakafärden kanske du inte vill tänka på nu med den går klockan 16.10 från bussfickan utanför Arosvallen, strax norr om campus i Västerås.

Vi ses väl där?