Text

Datum 2023-06-16
Artikeltyp Aktuellt

Gå ut och förändra världen!

Det ligger många år av hårt arbete bakom en utbildning på universitetsnivå. För att tacka och uppmärksamma de studenter som läst sin sista termin hos oss på MDU, arrangerades fem avslutningshögtider under den 15 och 16 juni. Vi firade att ni bestämde er, tog klivet, utvecklade er själva, fick ny kunskap och att ni har tagit examen.

”Vi är tacksamma, glada och stolta att ni har valt att läsa vid MDU och idag ska vi fira att ni har tagit examen. Vi hoppas att ni haft en givande studietid även om vi vet att det ibland kanske har känts svårt, att det känts tufft, till och med omöjligt att ta sig igenom dessa svåra studietider. Stort grattis till er alla som tagit examen - gå ut nu och förändra världen”, sa Martin Hellström, rektor på MDU, i sitt tal till studenterna.

Rektor Martin Hellström.

Med en festlig inramning bestod avslutningshögtiderna av en ceremoni med tal och underhållning samt utdelning av blommor och diplom. Avslutningsvis bjöds det på mingel med bubbel och snittar. Studenterna fick tillsammans med familj, släkt och vänner, möjlighet att fira de avklarade studierna och att det är dags för nästa kliv i karriären. Vi hoppas på god samverkan framöver, nu när ni blivit alumner.

Tack för att du valde att studera hos oss, du är alltid välkommen tillbaka. Stort grattis och varmt lycka till!