Text

Datum 2023-02-09
Artikeltyp Aktuellt

MDU kan bli årets marknadsförare i Västerås

MDU är en av tre nominerade till Årets marknadsförare i Västerås. Priset delas ut på Guldstänksgalan den 16 mars i konserthuset.

MDU nomineras för arbetet med varumärkesutveckling och namnbyte i samband med att vi gick ifrån att vara högskola till att bli universitet. Juryn lyfter också fram vårt arbete med att synliggöra MDU i media och sociala kanaler.

– Vi är oerhört stolta över denna nominering. Som Sveriges nyaste universitet är vår marknadsföring avgörande för att lyfta fram våra styrkor och positionera oss i Sverige och världen, säger Sara Arvidson, kommunikationschef.

De nominerade utses av en branschjury som jobbat under januari med att sålla bland de många inkomna förslagen. Allmänheten har en röst i den slutgiltiga bedömningen.

På Guldstänks webbplats kan du rösta och läsa mer om tävlingen. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Nomineringstext

"Ingen har missat att Västerås blivit universitetsstad. MDU har med nytt varumärke och smarta kanalval positionerat sig både lokalt och nationellt. Ansökningarna till utbildningarna har ökat med 30 procent. Intresset för forskningen har aldrig varit större. Med PR och dialog i sociala kanaler har de lyckats skapa lokal stolthet – MDU är allas universitet."