Text

Datum 2023-02-07
Artikeltyp Aktuellt

Med anledning av jordbävningen i Turkiet och Syrien

Stöd finns för dig som mår dåligt.

Natten till i måndags inträffade en kraftig jordbävning i Turkiet, nära syriska gränsen. Hittills har närmare 5 000 personer bekräftats döda. Om du som student behöver stöd kan du vända dig till Studenthälsan.

– Det var med sorg jag nåddes av nyheten om den katastrof som skett i Turkiet och Syrien. Ni studenter är en del av en internationell akademisk familj och därför är vi många som direkt eller indirekt påverkas av detta oerhörda. Mina tankar går till er, säger Martin Hellström, rektor vid MDU.

 

Studenthälsan

Studenthälsans uppdrag är att stödja dig som student under din tid här på MDU. Vi är tre kuratorer och en friskvårdspedagog som finns tillgängliga för dig.

Stöd till dig som student