Text

Datum 2022-09-14
Artikeltyp Aktuellt

Vem presenterar sin forskning bäst? Du är med och avgör!

Forskar Grand Prix är Sveriges största tävling i presentationsteknik för forskare, med deltävlingar på olika platser runt om i Sverige.

Forskar Grand Prix är Sveriges största tävling i presentationsteknik för forskare, med deltävlingar på olika platser runt om i Sverige.

Vem gör den mest begripliga, fängslande och inspirerande presentationen av sin forskning – på bara fyra minuter? Det kan du vara med och avgöra under tävlingen Forskar Grand Prix den 30 september!

Forskar Grand Prix är Sveriges största tävling i presentationsteknik för forskare, med deltävlingar på olika platser runt om i Sverige. Under Kunskapsfesten arrangeras en deltävling med forskare från MDU. Varje tävlande ska på fyra minuter presentera sin forskning på ett så enkelt, inspirerande och pedagogiskt sätt som möjligt. Publiken och en jury utser tillsammans vinnaren. Tävlingen sker i vårt campus i Eskilstuna.


Du är med och avgör!

Ta med dina vänner, kollegor eller kom hela klassen och var med under tävlingen som publik. Det blir ett nytt sätt att möta forskning på – i ett rappt och intressant format! Forskar Grand Prix är öppen för drop-in-publik, men för skolklasser och större sällskap rekommenderar vi en föranmälan via denna länk. Länk till annan webbplats.


Här är våra sex tävlande forskare från MDU:

Valentin Scheiff, forskare inom hållbara energisystem
The beauty of Bubbles!

Stylianos Papaioannou, forskare inom marknadsföring och strategi
TBA

Gunnel Östlund, universitetslektor i socialt arbete
DIG Child ett digitalt verktyg i barnens tjänst.

Anders Wikström, universitetslektor inom innovationsledning
Förnyelse och innovation - hur påverkar det organisationer och medarbetare?

Sonia Rönning, doktorand inom hälsa, vård och välfärd
Barnets delaktighet- inom psykiatrisk vård

Peter Backeman, postdoktor inom innovation och design
Datorerna finns överallt och påverkar vår vardag

Nationell final i december

Forskar Grand Prix är ett nationellt event med deltävlingar på olika platser runt om i Sverige. Vinnaren i deltävlingen den 30 september får därefter representera MDU i den nationella finalen, i Stockholm den 1 december.

Läs mer om deltävlingen den 30 september här. Länk till annan webbplats.


Kontaktinformation