Datum 2022-05-24
Artikeltyp Aktuellt

Vill du jobba vid Universitetsfesten?

Fredagen den 3 juni är medarbetare på MDU, våra studenter och alla invånare i våra två nya universitetsstäder inbjudna till den officiella invigningen av MDU.

Det kommer att bli en enastående eftermiddag och kväll med invigning, öppet campus, studentaktiviteter och konserter med Cherrie, Rhys, Anis Don Demina och Smith & Thell. Därför behöver vi två stage runners och tio funktionärer i respektive stad. Kan du tänka dig att vara en god ambassadör för MDU? Alla studenter som jobbar får betalt.

Stage runners

Du ska snabbt bära på och av ståbord, mikrofoner och instrument med mera, i samband med konserterna.

Funktionärer

Du ska svara på allmänhetens frågor om universitetet, om programmet på scenen eller var närmaste toalett finns. Du ska också signalera till inhyrda vakter om någon uppträder olämpligt.

Datum, tid och plats

3 juni 2022
Stora torget i Västerås eller Fristadstorget i Eskilstuna

Stage runners

Du behöver vara på plats från soundcheck, omkring klockan 11.30 till konserterna är färdiga klockan 22.00.

Funktionärer

Pass 1: 15.30–17.30 | Pass 2: 17.30–22.00. Obs! Samling 15 minuter före passet startar.

Klädsel

Du kommer tilldelas en orange t-shirt med MDU-logga i oversize modell, för att vid behov få plats med en tjockare tröja eller jacka under. Du kommer också få ett MDU-nyckelband med ett kort som visar att du jobbar för evenemanget. På baksidan av kortet finns information om var du hittar brandsläckare, hjärtstartare, nödnummer och telefonnummer till ansvariga på respektive torg.

Vill du hjälpa till?

Skicka din intresseanmälan direkt till: event@mdu.se och ange vilken roll, ort och vilket pass du i första hand vill vara funktionär.

Mer information

Den 1 juni får du som anmält intresse ett mejl med mötesplats, program, praktisk information och skiss över torget.

Har du frågor?

Vänligen kontakta Annica Fiedler, annica.fiedler@mdu.se